22/05/2023

Assertiviteitstraining voor volwassenen

 

Omschrijving

Tijdens deze 5 sessies gaan we uitleggen wat assertief gedrag inhoudt. We zoomen in op het verschil tussen assertief, agressief en passief gedrag. We gaan assertief gedrag gaan inoefenen en bekijken welke factoren er toe leiden dat assertief gedrag moeilijk uit te voeren valt. Er is educatie voorzien maar we gaan ook heel actief nieuwe vaardigheden gaan inoefenen.

Aan de hand van handige methodieken zullen we er voor zorgen dat je na de sessie naar huis gaat met een rugzak vol vaardigheden die je op het werk of thuis kan toepassen. Op die manier zal jij een leven tegemoet gaan waar jij rekening houdt met je eigen grenzen en zal je die ook weten te communiceren op een manier waar jij en je gesprekspartner je goed bij voelen.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

Wetenschappelijke evidentie

Assertief gedrag kan relaties versterken, stress reduceren gezien er minder conflict optreedt en net sociale steun bieden wanneer iemand in moeilijke situaties belandt  (Pipa? & Jaradat, 2010).

afdrukken

INFORMATIE

Locatie


Groepspraktijk de sleutelbloem
Hortensiastraat 12
Roeselare

Prijs

Normaal tarief: € 12.5

WANNEER

Maandagen 22/5 - 5/6 - 12/6 - 19/6 - 26/6

steeds van 14u45 tot 16u15

 

Inschrijven via contactformulier van Praktijk De Sleutelbloem 'klik op inschrijven om meteen op de juiste pagina terecht te komen'

Therapeuten: Sophie Vandenbroucke en Hilde Ackaert 

 

FEEDBACK? Na afloop horen we graag jouw mening. Deze kan je hier kwijt.

Inschrijven voor deze activiteit

Als u wenst in te schrijven voor deze activiteit dient u ingelogd te zijn. Als u nog geen account heeft, kunt u zich ook registreren.

aanmeldenregistreren

Laatste nieuws

Vacature ervaringswerkers
02/03/2023
Vacature ervaringswerkers

Vacature ervaringswerkers

De HerstelAcademie biedt kortdurende cursussen aan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en iedereen geïnteresseerd in het onderwerp. 

meer nieuws
Surplus2 © 2020 , all rights reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - website door KameleonPlus - -