14/12/2022

Majoor Dr. Erik De Soir: een ervaringsgerichte verkenning van verlies en verdriet

 

Omschrijving

Op woensdag 14 december geeft majoor dr. Erik De Soir (crisispsychologoog en psychotraumatherapeut) om 19.30 u een lezing in de Izegemse brandweerkazerne met als titel  “Een ervaringsgerichte verkenning van verlies en verdriet”.

Erik De Soir speelt wereldwijd een toonaangevende rol inzake reddingspsychotraumatologie. Hij was persoonlijk betrokken bij o.m. de ramp op Pukkelpop en de busramp in Sierre waar hij een cruciale rol vervulde als crisispsycholoog voor hulpverleners, de getroffen school en de families van de slachtoffers.

 

inschrijven afdrukken

INFORMATIE

Locatie


Brandweerkazerne Izegem

Prijs

Normaal tarief: € 8
Verlaagd tarief: € 5

WANNEER

 5 euro verlaagd tarief mogelijk voor partners bij legitimatie (Partners bij deze activiteit zijn de Brandweerzone Midwest, de Izegemse Sint-Jozefskliniek en het Centrum voor Psychiatrie en Psychotherapie Sint-Jozef Pittem. Tevens wordt de activiteit promotioneel ondersteund door de Izegemse begrafenisondernemers Snoeck en Depoorter.)
 

Inschrijven voor deze activiteit

Als u wenst in te schrijven voor deze activiteit dient u ingelogd te zijn. Als u nog geen account heeft, kunt u zich ook registreren.

aanmeldenregistreren

Laatste nieuws

meer nieuws
Surplus2 © 2020 , all rights reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - website door KameleonPlus - -