22/05/2023
 

Omschrijving

Tijdens deze 5 sessies gaan we technieken aanleren om tot rust te komen. We proberen in het nu te zijn en stil te staan bij ons lichaam. Een combinatie van oefeningen en uitleg wordt voorzien in kleine groepjes van maximum 6 deelnemers. Sommige oefeningen zijn liggend, je neemt best een eigen matje mee.

Wetenschappelijke evidentie

Door middel van relaxatietechnieken wordt zowel op het niveau van het somatisch als het psychosomatisch (dis-) functioneren geïntervenieerd. Relaxatieoefeningen worden niet alleen gegeven om stress te behandelen, maar zijn een wijdverbreid en veelgebruikt hulpmiddel voor een breed gamma van doelen. Zo is het doel van een behandeling om tekenen van spanning te herkennen en inzicht te krijgen in de manier waarop men met stress omgaat en betere manieren om die ongezonde stress om te buigen. (Van Kampen & Vervaecke, 2014).

afdrukken

INFORMATIE

Locatie


Praktijk de sleutelbloem
Hortensiastraat 12
Roeselare

Prijs

Normaal tarief: € 12.5

WANNEER

Maandag 22/05, 5/06, 12/06, 19/06, 26/06

Terugkerend van 13u tot 14u30

 

Inschrijven via contactformulier van Praktijk De Sleutelbloem 'klik op inschrijven om meteen op de juiste pagina terecht te komen'

Therapeuten: Sophie Vandenbroucke en Hilde Ackaert 

 

FEEDBACK? Na afloop horen we graag jouw mening. Deze kan je hier kwijt.

Inschrijven voor deze activiteit

Als u wenst in te schrijven voor deze activiteit dient u ingelogd te zijn. Als u nog geen account heeft, kunt u zich ook registreren.

aanmeldenregistreren

Laatste nieuws

Vacature ervaringswerkers
02/03/2023
Vacature ervaringswerkers

Vacature ervaringswerkers

De HerstelAcademie biedt kortdurende cursussen aan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en iedereen geïnteresseerd in het onderwerp. 

meer nieuws
Surplus2 © 2020 , all rights reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - website door KameleonPlus - -