18/04/2023

Stress en burn-out, hoe ga ik er mee om?

 

Omschrijving

Voel je je vaak vermoeid? Pieker je veel? Heb je soms een kort lontje? Maak je je snel zorgen? Het leven zit vol met kleine en grote uitdagingen die stress veroorzaken. Op zich is stress helemaal niet slecht voor ons. Stress kan zowel positief als negatief zijn – een vriend of een vijand – afhankelijk van de omstandigheden en hoe wij ermee omgaan. We hebben een zekere mate van positieve stress nodig om te functioneren, te presteren en vooruit te gaan. Stress wordt echter een probleem wanneer het te lang duurt. Dan spreken we van negatieve of chronische stress. Chronische stress maakt je ziek, doet je energie dalen en zorgt ervoor dat je vastloopt en niet meer kan ontspannen en genieten.

De oplossing voor wie last heeft van stress ligt dus niet in het creëren van een volledig stressloos leven, maar net in het beter leren omgaan met stress. Met vallen en opstaan. Met oefenen. Met dit traject willen we jou ondersteuning bieden in het terug grip krijgen op je lichaam en je reacties. 

inschrijven afdrukken

INFORMATIE

Locatie


De Ploeg
Statiestraat
Lichtervelde
België

Prijs

Normaal tarief: € 12.5

WANNEER

WAAR? De sessies gaan door in het dienstencentrum De Ploeg in Lichtervelde.

1 reeks bevat 5 sessies

 

WANNEER? 

Op dinsdagavond van 18u tot 19u30 of van 20u tot 21u30 en dit op regelmatige basis.

De startdatum en het tijsdstip wordt bepaald door de  inschrijvingen.

 

Reeks  - 18/4, 25/4, 2/5, 9/5 en 23/5

Reeks  - 30/5, 6/6, 13/6, 20/6 en 27/6

 

VOOR WIE? Voor jongvolwassenen en volwassen. Iedereen is welkom, ook mensen buiten Lichtervelde.

 

DOOR WIE? Charlotte Cool en Nele Bogaert slaan de handen in elkaar om dit project samen uit te werken. Charlotte werkt als klinisch psycholoog en Nele is kerntalentenanaliste en veerkrachtcoach.

 

WAT? Ieder traject omvat 5 sessies van anderhalf uur. We werken met kleine groepen omdat we aandacht willen hebben voor het veiligheidsgevoel, de interactie en een gepersonaliseerd aanbod willen bieden.

 

INSCHRIJVEN? klik op 'Inschrijven'

Wie graag nog wat extra informatie wil, kan contact opnemen met Charlotte: 0468/ 05 29 48 of charlotte@praktijk-orion.be.

 

FEEDBACK? Na afloop horen we graag jouw mening. Deze kan je hier kwijt.

 

Inschrijven voor deze activiteit

Als u wenst in te schrijven voor deze activiteit dient u ingelogd te zijn. Als u nog geen account heeft, kunt u zich ook registreren.

aanmeldenregistreren

Laatste nieuws

Vacature ervaringswerkers
02/03/2023
Vacature ervaringswerkers

Vacature ervaringswerkers

De HerstelAcademie biedt kortdurende cursussen aan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en iedereen geïnteresseerd in het onderwerp. 

meer nieuws
Surplus2 © 2020 , all rights reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - website door KameleonPlus - -